Rólunk

2020-ban berobbant az ExtremeRush a legnépszerűbb futóversenyek közé mely egyszerre a legkeményebb és a legszórakoztatóbb versenyszámokat hozza el Nektek!

Kemény pályán akadályok és vizes árkok között teheted próbára a kitartásod és a bátorságod! Valami igazán szórakoztató versenyszámban is kipróbálnád magad? Akkor indulj az ExtremeRush - Feleségcipelő versenyén mely nem csak szórakoztató, de Magyarországon egyedülálló is. Ebben az évben elhozzuk a katonai futamot is amely egy igazán nagy erőpróba lesz mindenki számára.

2021-ben tovább bővítettük a nevezhető távokat és bemutatkozott a katonai futamunk is! Tarts velünk a következő eseményünkön is! 2022-ben bővített pályával és akadályokkal, bővített gyerek futammal és rövidített pályával is készültük! 2023-ban újra elhoztuk Nektek egy igazán különleges ExtremeRush kihívást! 

2024-ban eljött a Te időd, próbáld ki magad egy igazán különleges versenyen és tedd próbára magad az ExtremeRush valamely futamán! Tápióbicskei Önkormányzat közös szervezésében még komolyabb erőpróbát hozunk el!