Nevezés

Nevezés 

Válaszd ki a hozzád leginkább illő versenyszámot, regisztrálj, készülj a versenyre és győzd le a kihívásaink egyikét, de akár több számban is kipróbálhatod magad! A nevezési ürlapok a képre kattintva betöltődnek!

Pontos helyszín: Tápióbicske

Pontos verseny időpont: 2021.08.07.

Start lista frissült: 2021.08.01. 10:31

Válaszd ki a hozzád leginkább közel álló futamot! 


ExtremeRush 2.0 

Rávezetünk a régi, híres pálya dimbes-dombos nyomvonalára, majd a legkülönbözőbb saras, medencés, és dinamikát nehezítő akadályok teljesítése mellett, átviszünk Tápióbicske régi Agyagásó vadregényes területére, ahol frissítés mellett, többek között fel kell menned majd az újonnan átadott kilátóhoz is. A kultikus, régi motocross pálya-, a különleges természeti jelenségek környezete-, és a legkülönbözőbb akadályok biztosítják, hogy egyedi élményekkel gazdagodj! Nevezz egyénileg vagy induljatok csapatban! Csapat nevezés esetén minimum 3fős csapatot kell létrehoznotok. Versenytáv: 10km+ Akadályok száma 15+ Maradj velünk végig mert a verseny végén megvendégelünk egy finom ebédre. 

ExtremeRush - Polly élményfutam 

Gyere, mozdulj meg Te is Körcsönyei Pollyval!
Eddig inkább a telefonod nyomkodtad? Nemrég kezdtél el mozogni? Esetleg ez lesz az első futóversenyed? Enyhébb akadályokkal tarkított 4 km távot építünk Neked, ahol a célban megkapod egyedi, Pollyval közösen tervezett Polly befutóérmedet és OXO Bubble teádat frissítőnek, illetve találkozhatsz Pollyval. Fontos, hogy maradj velünk ezután is és megvendégelünk egy finom ebéddel.


ExtremeRush - Katonai kihívás

Teljesítendő feladat: 12+ akadály kimondottan erőnléti, karokat terhelő pálya leküzdése.  Újdonságként bemutatkozik a katonai kiképzők- és elit katonák tervezésével és közreműködésével megépített erőnléti katonai pályánk. Az akadályok egyedi tervezésűek és építésűek lesznek.
Kiképzett biztosító felügyeli és segíti a versenyzőket. Igazán kemény vagy? Teljesítsd 10km+ akadályfutó versenyünket és katonai pályánkat, együttesen! 
Ha mindkét kihívást teljesíted, egyedi, falra akasztható, 2000 éves hagyományokon alapuló technika szerint kézzel készített elismerő oklevelet kapsz.


II. ExtremeRush Feleségcipelő verseny 

Idén új, legendás helyszínen visszatér a tavaly világhírig jutott bulifutamunk, az év egyik legszórakoztatóbb vidámversenye, az ExtremeRush Feleségcipelő verseny! 

A táv körülbelül 260 méter, melyet vizesárokkal és a legkülönbözőbb akadályokkal tarkítunk! Miről szól a verseny? Tekintsd meg összefoglaló videónk az előző eseményünkről: https://youtu.be/pWCFeolPpsA  A jó hangulat idén is garantált.

A Decathlon-al közösen együttműködve Tiéd lehet egy igazán egyedi Kalenji - ExtremeRush 2.0 befutópóló, melynek méretét a 2.0 egyéni és csapat futamoknál a nevezés során kiválaszthatod. 

Ez a légáteresztő póló, szárazon tart futás közben, persze nem a vizesárokban! Ügyelve a környezetre a póló anyaga újrahasznosított poliészterből készült, beszívja és elvezeti az izzadságot. Gyorsabban szárad, mint egy pamutpóló.

 

Elfelejtetted hozzáadni a nevezésedhez a befutópólódat? Megteheted ezt utólag is! Befutópóló díja: 2.990Ft

Szerezd be a pólót melyet a verseny napján vehetsz át!

Nevezési díjak

ExtremeRush 2.0 - Egyéni futam 

Early Bird - MEGTELT

Első 100 versenyző számára 

7 990 Ft

Super Bird - MEGTELT

101 - 300 versenyző számára 

8 490 Ft

Normál nevezés - Jelenleg nyitva

301 - 500 versenyző számára 

9 490 Ft

ExtremeRush 2.0 - Csapat futam

Early Bird - MEGTELT

Első 100 versenyző számára

 7 490 Ft

Super Bird - MEGTELT

101 - 300 versenyző számára 

7 990 Ft

Normál nevezés - Jelenleg nyitva

301 - 500 versenyző számára 

8 990 Ft

Egyéb futamok

Polly élményfutam 

4 990 Ft

Katonai futam

3 990 Ft

Feleségcipelő futam 

A nevezési díj 2 fő nevezési díját tartalmazza.

5 490 Ft